Arganolie bestellen

Arganolie bestellen? Voor een fijne oplossing van uw droge huid of de behandeling van uw beschadigde haar? Bij Argantuin kunt u goed terecht voor olie van de beste kwaliteit. De pitten van de arganboom worden met uiterste finesse gemalen om zo tot onze pure arganolie te komen. Arganolie bestellen is dan ook gemakkelijk te doen via onze webshop, vaak heeft u de producten ook al na 3 werkdagen in huis! Wilt u Arganolie bestellen zonder verzendkosten? Vanaf €60,00 is de verzending gratis!

Arganolie bestellen

Hoe wordt de olie nou eigenlijk gemaakt?

De olie wordt gemaakt van de Argan boom. Deze boom is alleen te vinden op sommige plekken in Marokko, namelijk het zuidwesten. Arganolie bestellen kan bij Argantuin, wij zijn kenners met elke toepassing van deze olie. De Arganvrucht kan door de stekelige stam en takken niet worden geplukt. De vruchten worden met de hand van de grond gepakt en vervolgens naar binnen gebracht. De schil wordt gescheiden en van de noot wordt het product gemaakt. Wij moedigen een ieder aan om Arganolie te bestellen gezien de natuurlijke herkomst van het product en de fijne werking voor haar, huid en nagels.

Arganolie bestellen voor vele doeleinden

Arganolie bestellen kan voor veel verschillende doeleinden. Bij het droog worden van uw haar is het bijvoorbeeld heel handig. Heeft u te lang in de zon gezeten tijdens uw vakantie en is uw haar droog geworden? U kunt bij ons gemakkelijk Arganolie bestellen die direct uw haar minder droog maakt. Heeft u last van eczeem of een andere huidaandoening? De Argan olie heeft een verzachten effect waardoor uw huid minder droog is en u minder jeuk ervaart. Zijn uw nagels beschadigd of droog? Ook voor uw nagels kunt u Arganolie bestellen.

Meer informatie over onze producten of gewoon direct producten bestellen? Bekijk onze webshop, we zie graag uw bestelling tegemoet.

Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact op via 010 – 78 61 391

 Vanaf €30,00 gratis verzending!

 Pure olie van uitstekende kwaliteit.

 De olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E.