Veel gestelde vragen

Wat zijn de verzend- en bezorgkosten?

Als uw bestelling door de brievenbus past dan zijn de verzendkosten binnen Nederland en België € 2,50.
Als uw bestelling niet door de brievenbus past, moet het als pakket verzonden. De tarieven zijn dan als volgt: voor Nederland € 3,95 en voor België € 12,50.

Vanaf welk bedrag wordt mijn pakketje gratis verzonden?

Bestellingen van een bedrag van € 30,- of meer worden gratis verzonden binnen Nederland.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Als u betaalt via een directe betaalmethode zoals iDeal of PayPal, dan wordt de bestelling direct door ons in behandeling genomen. Als u bijvoorbeeld kiest voor betaling met vooraf overboeken, dan wordt de bestelling pas in behandeling genomen als het bedrag bij ons binnen is. Als u ervoor kiest om te betalen middels een bankoverschrijving, dan zal de bestelling ook worden verzonden na ontvangst van de betaling. Gemiddeld duurt dit proces 2 tot 4 werkdagen.

Ons streven is om bestellingen die op een doordeweekse dag voor 17.00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog te verzenden.

Voor 17:00 besteld

Wij bezorgen op

maandag Dinsdag 09.00 – 21.30 uur
dinsdag Woensdag 09.00 – 21.30 uur
woensdag Donderdag 09.00 – 21.30 uur
donderdag Vrijdag 09.00 – 21.30 uur
vrijdag Zaterdag 09.00 – 21.30 uur
zaterdag Dinsdag 09.00 – 21.30 uur
zondag Dinsdag 09.00 – 21.30 uur

 

Hoe wordt de zending verpakt?

Wij zorgen voor een zorgvuldige verzending. Pakketpost wordt verzonden in een doos met opvulmateriaal om het product zo goed mogelijk te beschermen. Bestellingen die door de brievenbus passen zullen altijd in een envelop met bubbelbescherming worden verzonden. Helaas zijn wij altijd afhankelijk van de koeriersdiensten en kunnen wij daarom nooit 100% garanderen dat een pakket onbeschadigd bij u thuis wordt bezorgd. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen, laat het ons dan graag weten per e-mail.

Wat is het retourbeleid van Argantuin.nl?

Als een product niet voldoet aan de verwachtingen, dan kunt u het product binnen 14 dagen retour zenden. Wij vinden het fijn als u ons hierover op de hoogte stelt, bijvoorbeeld door een mailtje te sturen naar info@argantuin.nl. Wilt u graag het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug ontvangen, vermeld dan uw bank- of girorekeningnummer in de mail zodat we het snel kunnen afhandelen.

Het product kan alleen worden geretourneerd in de verpakking en in onbeschadigde en ongebruikte staat. Wanneer uw pakketje door ons ontvangen is, storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug of er zal een vervangend exemplaar worden verstuurd.

Indien het product door u defect is ontvangen, dan zullen wij de kosten voor de retourzending dragen. Wanneer de reden van retour de afkoelperiode is, dan zijn de kosten voor de retourzending voor de verzender.

Welke betaalmethoden biedt Argantuin.nl?
iDeal / MisterCash

Wanneer u betaalt via iDeal, kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen. Bent u niet bekend met iDeal? Bekijk dan via Onze iDeal-betalingen worden verwerkt door Sisow.nl.

MisterCash is voor onze Belgische klanten, waarmee u snel en makkelijk kunt betalen via Bankcontacten.

Creditcard

U kunt bij ons afrekenen met Visa en Mastercard.

Overboeking

Bij een overboeking wordt uw bestelling pas verzonden als het aankoopbedrag bij ons binnen is. Dit duurt (afhankelijk van de bank en land van betaling) gemiddeld 2 tot 4 werkdagen.

Bekijk al onze producten in onze shop!

Niet gevonden wat u zocht?

Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.

Argantuin
Anthonetta Kuijlstraat 59
3066 GS, Rotterdam

Tel: 085 – 1307 821
Mail: info@argantuin.nl

BTW: NL.251529253.B.01
Kvk: 69221456

Bent u niet tevreden over de arganolie? Wat jammer! U kunt het product binnen 100 dagen terugsturen, en wij storten het volledige aankoopbedrag weer terug op uw rekening!