Arganolie bestellen

Ghassoul bestellen? Voor het ontgiftigen van uw lichaam? Bij Argantuin kunt u goed terecht voor olie van de beste kwaliteit. De speciale ingrediënten van de Marokkaanse klei zorgen voor verlichting bij spier- en gewrichtspijn.
Ghassoul bestellen is dan ook gemakkelijk te doen via onze webshop, vaak heeft u de producten ook al na 3 werkdagen in huis! Wilt u Ghassoul bestellen zonder verzendkosten? Vanaf €60,00 is de verzending gratis!

Hoe wordt de Ghassoul nou eigenlijk gemaakt?

Ghassoulklei is afkomstig uit de Moulouva-vallei in Marokko. Ghassoul is afgeleid van het werkwoord ‘rasala’ dat ‘schoonmaken’ betekend. Er zitten geen kunstmastige geur- of kleurstoffen of conserveermiddelen in, en het bevat alleen maar goede dingen zoals mineralen, silicium, alumium, magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrum en pro-vitaminen. Ghassoul bestellen kan bij Argantuin, wij gever u hier graag advies over.  Wij moedigen een ieder aan om Ghassoul te bestellen gezien het natuurlijk reinigen van de huid met 100% biologisch afbereekbare producten.

Ghassoul bestellen voor vele doeleinden

Ghassoul bestellen kan voor veel verschillende doeleinden. Het kan bijvoorbeeld bijdragen aan het ontgiftigen van uw lichaam. U kunt bij ons gemakkelijk Ghassoul bestellen die direct uw lichaam ontgifitigd met 100% biologisch afbreekbare prodcuten. Heeft u last van wondjes of een andere huidaandoening? Ghassoul heeft een verzachten effect waardoor uw huid minder droog is en u weer begint te stralen. Is uw haar droog? Ook voor uw haar kunt u Ghassoul bestellen.

Meer informatie over onze producten of gewoon direct producten bestellen? Bekijk onze webshop, we zie graag uw bestelling tegemoet.

Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact op via 010 – 78 61 391

 Vanaf €60,00 gratis verzending!

 100% biologisch afbreekbaar

 100% natuurlijke Ghassoul