Ghassoul kopen

Wilt u Ghassoul kopen? Bij Argantuin bieden wij Ghassoul aan die 100% biologisch afbreekbaar is. De klei is onderdeel van een Marokkaans Hamam ritueel waarbij de huid wordt gescrubd, gereinigd en gevoed. Ghassoul kopen doet u al voor €1,00 door een monster te bestellen via onze webshop.

Ghassoul bestaat uit vulkanische klei afkomstig uit de Moulouva vallei in Marokko. Het woord is afkomstig van het werkwoord rassala, wat schoonmaken betekent. Ghassoul kopen kunt u doen als u een vervanging van zeep wilt, een lekker gezichtsmasker of een haarmasker. In de klei zitten geen kunstmatige geur, kleur of conserveringsstoffen in. Ook bevat de klei gezonde stoffen zoals zoals mineralen, silicium, aluminium, magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en pro-vitaminen.

Ghassoul kopen

Hoe werkt dat dan precies?

Voor een gezichtsmasker is ongeveer 10 gram Ghassoul nodig. Wilt u liever Ghassoul kopen voor een volledige lichaamsbehandeling? Dan heeft u ongeveer tussen de 130 en 150 gram nodig. Bij het toevoegen van water aan de klei is wordt het volume vier keer zo hoog. Het is belangrijk dat de klei wordt gemengd met warm water. Tijdens het insmeren kunt u tussendoor ook nog extra warm water toevoegen voor een extra weldadig gevoel. Klinkt dit goed? U kunt de beste Ghassoul kopen in onze webshop!

Ghassoul kopen met 100 dagen niet goed geld terug garantie

Wilt u Ghassoul kopen maar heeft u wat twijfels over de werking of de kwaliteit? Argantuin werkt met 100 dagen niet goed geld terug garantie. Zo kunt u zonder zorgen Ghassoul kopen van de beste kwaliteit. Argantuin durft de bovenstaande garantie te doen doordat wij overtuigd zijn van ons product. Door ons eigen personeel worden de producten gebruikt en we kunnen u dus uit de praktijk aanbevelen dat het goed werkt. Wij hebben bij webwinkelkeurmerk dan ook de maximale score behaald op kwaliteit.

Meer informatie over onze producten of direct bestellen? Neem gerust contact op, wij horen graag van u!

 Vanaf €30,00 gratis verzending!

 Pure Ghassoul uit de Moulouva vallei in Marokko

 Voedzame en reinigende klei voor uw huid en haar