Marokkaanse arganolie

Op zoek naar Marokkaanse arganolie? Argantuin biedt arganolie van de beste kwaliteit. Wilt u de olie gebruiken voor bijvoorbeeld beschadigd haar? Ontdek de unieke werking van onze Marokkaanse arganolie.

De olie die Argantuin aanbiedt is met finesse voor u gemaakt. De pitten, afkomstig van de arganboom zijn met zorg geproduceerd tot een fijne arganolie. U kunt gebruik maken van onze gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf €60,00. De olie wordt na uw bestelling direct verzonden en is dus vaak al binnen twee of drie dagen bij u in huis!

Marokkaanse arganolie

Hoe wordt arganolie gemaakt?

Marokkaanse arganolie wordt gemaakt van vruchten van de arganboom. In de vruchten zitten de arganpitten waar tijdens een zorgvuldig persproces, de pitten tot arganolie worden gemaakt. Bij het proces worden de noten met de hand gepeld, om zo tot de puurste olie te komen.

Bestel bij Argantuin via een paar korte stappen Marokkaanse arganolie van de beste kwaliteit. Onze olie is rijk aan vitamine E en fysterolen, die bijvoorbeeld erg goed zijn voor het verminderen van littekenweefsel. Daarom is pure arganolie zo goed: het is rijk aan vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren.

Waarvoor kunt u Marokkaanse arganolie bestellen?

Marokkaanse arganolie heeft verschillende doeleinden. U kunt het gewoon gebruiken als verzorgende olie voor uw huid. Ook kunt u het bijvoorbeeld gebruiken wanneer u last heeft van droog haar. De olie verzorgt uw haar en geeft het een natuurlijke glans. Heeft u een periode nepnagels gedragen maar wilt u weer terug naar uw natuurlijke nagels? Vaak zijn uw nagels beschadigd en zien ze er niet mooi uit. Marokkaanse arganolie kan helpen om uw nagels snel te laten herstellen.

Wilt u meer informatie over waar u arganolie voor kunt gebruiken? Of wilt u direct bestellen? Bekijk onze site en bezoek de webshop voor onze topkwaliteit arganolie.

Heeft u andere vragen? Aarzel niet en neem contact op via 010 – 78 61 391

 Vanaf €30,00 gratis verzending!

 Pure olie van uitstekende kwaliteit.

 De olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E.