Pure arganolie

Op zoek naar pure arganolie? Argantuin biedt olie van de beste natuurlijke kwaliteit. Als kind werd door ons personeel de arganolie al gebruikt. Deze fijne en verzorgende ervaring willen wij graag delen met onze klanten! In het dagelijks leven kan pure arganolie goed gebruikt worden voor een groot aantal doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van uitgedroogd haar. Na een lange periode in de zon zitten kan u haar droog en pluizig zijn. Met onze olie geeft u uw haar de verzorging die nodig is. Ook kan de olie heel handig zijn voor de verzorging van uw huid. Het helpt bijvoorbeeld tegen blauwe plekken, rimpels of gewoon een droge huid.

Pure arganolie

Wat maakt de olie zo puur?

Tegenwoordig worden veel ‘natuurlijke’ producten niet meer met de hand gemaakt. De pure arganolie die wij aanbieden is hier echter een uitzondering op. Onze arganolie vindt zijn oorsprong in de bergen van Marokko. Door de stekelige stam en takken van de arganboom is het niet mogelijk de vruchten te plukken voordat deze rijp zijn. Onze arganvruchten worden van de grond geraapt en vervolgens met de hand verwerkt tot een ambachtelijke, pure arganolie. De noot wordt handmatig gepeld waardoor er slechts een pure olie overblijft uit dit proces.

Pure arganolie snel bij u thuis bezorgd!

Wilt u pure arganolie bij u thuis laten bezorgen? U kunt bij argantuin na een bestelling van €60,00 of meer gebruik maken van gratis verzending. Hierbij zorgen wij dat uw bestelling vaak binnen drie dagen al wordt bezorgd.

Trakteer uzelf op een heerlijk arrangement van pure arganolie of een lekkere ghassoul behandeling. Bij de argantuin bieden we een select assortiment aan producten van de beste kwaliteit.

Wilt u graag meer informatie over wat u met onze producten kunt doen? Of wilt u liever direct bestellen via de shop? Wij horen graag van u!

 Vanaf €30,00 gratis verzending!

 Pure olie van uitstekende kwaliteit.

 De olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E.