Rozenwater & olie

Rozen olie

A&M Rozenolie is een essentiële olie die in veel huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit zit. Rozenolie is rijk aan vitamine A, C en Een de vetzuren omega 3 en omega 6. Vitamine A zorgt bijvoorbeeld voor de vertraging van de effecten van huidveroudering en helpt de celregeneratie. Rozenolie is veilig te gebruiken door iedereen, ongeacht leeftijd of huidtype.

Rozen water

Rozenwater wordt geteeld in de vallei van Kella Mogounaa, dat gelegen is in het zuiden van Marokko. Rozenwater ontstaat uit de destillatie van rozenblaadjes. Dit 100% pure rozenwater verwijdert de onzuiverheden van alle sporen van make-up. Het water kalmeert, zuivert, hydrateert en verstevigt de huid. Daarnaast is het ook heel goed te gebruiken om de donkere kringen en wallen rondom de ogen te verminderen.

Rozenwater en -olie is goed voor:

Rozenwater:
Het verzacht en kalmeert huidirritaties. Het verwijdert ook alle resten van make-up en de effecten van chloor in leidingwater. Rozenwater is geschikt voor alle huidtypes.

Rozenolie:
Rozenolie is effectief tegen een droge huid, littekens, brandwonden, huidontstekingen, huidschade veroorzaakt door de zon, huidveroudering, rimpels en striae.

Hoe gebruik je rozenwater en -olie?

Rozenwater: Neem een katoenen doek, druppel daar het rozenwater op en was daarmee uw gezicht. U kunt het het beste ’s ochtends en ’s avonds gebruiken na een grondig gereinigd gezicht, waarna u dag- of nachtcrème kunt aanbrengen.

Rozenolie: Breng de rozenolie aan op de huid en masseer het zachtjes in.

Bekijk al onze producten in onze shop!

Probeer het zelf uit!

Bent u niet tevreden met het product? Neem dan gerust contact met ons op. Als u dat binnen 100 dagen doet, valt het binnen onze ‘niet goed, geld terug’-garantie. Dit houdt in dat als u niet tevreden bent over het resultaat, we het aankoopbedrag van het rozenwater of de rozenolie terugstorten op uw rekening. U hoeft het daarvoor niet eens terug te sturen.

Argantuin
Anthonetta Kuijlstraat 59
3066 GS, Rotterdam

Tel: 085 – 1307 821
Mail: info@argantuin.nl

BTW: NL.251529253.B.01
Kvk: 69221456

Bent u niet tevreden over de arganolie? Wat jammer! U kunt het product binnen 100 dagen terugsturen, en wij storten het volledige aankoopbedrag weer terug op uw rekening!