Voordelige Ghassoul

Wilt u voordelige ghassoul kopen? Voor bijvoorbeeld het scrubben van uw huid? Bij Argantuin kunt u terecht voor voordelige Ghassoul tegen de beste kwaliteit. De klei is onderdeel van een Marokkaans Hamam ritueel waarbij de huid door middel van Ghassoul wordt gescrubd, gereinigd en gevoegd. Wij bieden al voordelige ghassoul aan voor €1,00. Voor dit bedrag krijgt u een monster van ons fijne product zodat u direct kennis kunt maken met de kwaliteit van Argantuin.

De Ghassoul die wij aanbieden is vulkanische klei afkomstig uit de Moulouva vallei in Marokko. Het woord is afgeleid van rassala, wat in het Marokkaans schoonmaken betekent. Voordelige Ghassoul kunt u gebruiken ter vervanging van zeep, een gezichtsmasker of een haarmasker.

Voordelige Ghassoul

Ghassoul aanbrengen, hoe werkt dat?

Voordelige ghassoul van Argantuin dient voorafgaand aan de behandeling aangelengd te worden met kokend water. Er ontstaat na het mengen een klei die u kunt aanbrengen op uw haar of op uw huid. Voor een gezichtsbehandeling heeft u plusminus 10 gram ghassoul nodig. Wilt u liever uw hele lichaam reinigen? U heeft ongeveer tussen de 130 en 150 gram nodig voor deze behandeling. Als u aan het insmeren bent is het mogelijk om de ghassoul wat aan te lengen met extra kokend water. Dit zorgt voor een extra weldadig gevoel.

Voordelige ghassoul van kwaliteit

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze voordelige Ghassoul, bieden wij een niet goed geld terug garantie. Bij deze garantie kunt u 100 dagen na het bestellen van uw product uw geld terugkrijgen als het product u niet bevalt. Onze eigen productkenners gebruiken de olie van A&M product in het dagelijks leven en staan in voor de heerlijke kwaliteit van het product.

Wilt u de Ghassoul aanschaffen? Neem eens een kijkje in onze webshop en kies onze ghassoul poeder of klei. Wij hebben een keurmerk dus u kunt gerust bestellen.

 Vanaf €30,00 gratis verzending!

 Pure Ghassoul uit de Moulouva vallei in Marokko

 Voedzame en reinigende klei voor uw huid en haar